Zastave Slovenije

Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

V našem podjetju izdelujemo dve vrsti zastav, ki se razlikujejo glede na vrsto blaga in načina uporabe.

Zastava Slovenije, ki je primerna za zunanjo uporabo je narejena iz kakovostnega navtičnega blaga, iz poliestra. Blago je obstojno v vseh vremenskih pogojih (dež, veter, sonce, mraz). Zastave so narejene iz 100% poliestra in so natisnjene v sublimacijski tehniki, ki blago obarva globinsko, kar omogoči obojestransko vidljivost odtisa. V pralnem stroju lahko zastave operete do 60°C.

Svečana zastava Slovenije, ki je primerna za uporabo na svečanih prireditvah je natisnjena v sublimacijski tehniki na svilo in sešita obojestransko, kar zastavi omogoča, da ostane vidna in prepoznavna ne glede na smer vetra. Da bi zagotovili dolgotrajnost in vzdržljivost svečane zastave, je pomembno, da zastava ni izpostavljena dežju in slabim vremenskim pogojem. Ker je svilena tkanina občutljiva na vlago in vodo, lahko daljša izpostavljenost dežju in vetru poškoduje njeno strukturo ter na njej povzroči madeže ali razbarvanje.

Ker izdelujemo zastave sami, z veseljem izdelamo tudi zastavo po meri, vključno z vpenjanjem po želji naročnika. Za več informacij in naročila nas prosim kontaktirajte preko e-pošte.

Akcija!
Akcija!
Akcija!
Akcija!
Akcija!
Original price was: 42.09€.Current price is: 33.67€.
Akcija!
Original price was: 2.40€.Current price is: 1.20€.